Debitare lemn - avantaje

Executam debitare lemn in functie de dimensiunile pe care ni le soliciti si cu siguranta vei avea materialul dorit in forma dorita.

Pentru situatiile in care ai nevoie de lemn debitat iti punem la dispozitie atelierul nostru si serviciul nostru de debitare. Debitam la dimensiunile pe care le vrei placutele, blaturile, lemnul de constructii si glafurile de plastic realizate cu precizie milimetrica in conformitate cu masurile indicate.

Alege placa pentru care soliciti debitarea. Poate ca stii deja ce doresti si daca nu stii personalul nostru te va sfatui in mod competent si iti va prezenta paleta noastra de produse.

Poti indica dimensiunile. Daca ai dimensiunile cu tine poti sa ni le dai dar daca nu esti sigur sau daca ai dificultati la masuratori poti cere ajutorul nostru si vei primi un sfat cu siguranta.

Daca ai nevoie de scurtarea usilor si de alte astfel de elemente si operatiini poti apela la noi. In cazul in care usile nu au dimensiunea corecta pot zgaria podeaua prin frecare. Ele nu sunt doar inestetice dar si diminueaza valoarea casei si de aceea te ajutam sa iti scurtezi usile din casa la dimensiunea dorita. O sua de tipul fagure se poate scurta cu maxim 1.5 cm si cele de span tubular se pot scurta cu 5 cm maxim.

Daca vrei sa montezi plita sau chiuveta in mobila sau in blatul de lucru acesta trebuie decupat ocrect. Noi facem aceste decupaje pentru tine cu cea mai mare precizie cu ajutorul masuratorilor pe care ni le furnizati.