Exista mai multe tipuri si modele de decoratiuni din care puteti sa alegeti si va recomandam sa cautati in portofoliul nostru de imagini sau pe internet modele care sa va inspire si despre care credeti ca sunt potrivite cu interioarele dumneavoastra pe care sa le utilizati pentru a crea un design unic. Putem porni de la una sau cateva idei si vom crea o piesa unica perfecta pentru un decor original care va atrage atentia tuturor imediat.

Decoratiuni lemn - avantajele lemnului in casa si gradina

Pentru interior, cele mai apreciate decoratiuni din lemn sunt ramele foto si casetele din lemn sau suporturile pentru diverse obiecte cum ar fi sticlele. Alegeti sa decorati un perete cu o rama foarte interesanta in modele si culori atipice care sa se transforme rapid in punct focal al camerei. Cu siguranta o rama care gazduieste mai multe poze cu un model absolut special este perfecta. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti nuantele finisajului si forma ramei si in cel mai scurt timp noi producem pentru dumneavoastra rama dorita.

Suporturile de sticle sunt perfecte atat pentru living cat si pentru bucatarie, sau pentru o terasa. Un suport pentru sticle cu un design interesant, din lemn, va fi cu siguranta un element decorativ interesant in incapere.

De asemenea, alegand obiecte decorative interioare din lemn aveti avantajul de a aduce natura mai aproape si de a folosi doar elemente 100% naturale din lemn de cea mai buna calitate, realizate in functie de dorintele dumneavoastra, personalizate si unice.

In ceea ce priveste decoratiunile de gradina sau cele pentru curte, optiunile sunt vaste. Puteti opta pentru decoratiuni de perete, decoratiuni pe care sa le agatati de exemplu de stalpii terasei sau de marginea acoperisului, decoratiuni din lemn pe care sa le puneti pe sol sau pe alte suprafete, si toate garanteaza o amenajare exterioara foarte interesanta si eleganta.

De asemenea, toate decoratiunile se pot transforma cu usurinta in cadourile perfecte. Avand in vedere ca dumneavoastra alegeti modelul si toate particularitatile produsului, cu siguranta persoana care primeste un astfel de cadou va simti ca a fost facut din suflet, special pentru ea, se va bucura de un cadou unic si va aprecia efortul facut.