Idei din lemn - sfaturi utile

In continuare iti dam mai multe idei despre locuri si moduri in care poti include lemnul in amenajarile tale.

Poti comanda de la noi de exemplu un suport de sticle. Din lemn cu insertii metalice poate fi pus cu usurinta pe hol sau in alte spatii cum ar fi bucataria sau teresa. De asemenea il poti pune chiar si in living si iti poti etala sticle preferate. Este un obiect atat decorativ cat si functional care va impresiona si va atrage cu siguranta atentia. In plus, il poti face asa cum vrei in functie de ideile pe care le ai astfel incat sa se potriveasca interiorului tau.

O alta idee de decoratiune din lemn pot fi ramele foto. Iti poti face rame in cele mai interesante modele si culori din lemn si le poti personaliza asa cum consideri. Ramele pot avea forme diverse, pot permite chiar mai multe poze si pot fi decorate sau simple. Tot ce trebuie sa retii este faptul ca unei poze interesante sau unui tablou superb nu li se potrivesc ramele standard sau si mai rau cele sintetice. Cu o rama realizata pe comanda vei avea cele mai interesante tablouri si vei atrage atentia asupra lor.

Suporturile pentru carti sau pentru ghivece in diverse forme sunt din nou idei de decoratiuni din lemn pe care ti le oferim la cele mai intalte standarde de calitate. Poti opta pentru o etajera cu triunghiuri, una patrata sau pentru orice alt fel de montaj astfel incat sa obtii un element decorativ natural care sa atraga atentia si sa iti completeze decorul.

Acestea sunt doar cateva idei pe care le poti pune in scena. Noi suntem aici ca sa te ajutam si te asteptam cu propriile tale idei.