Masa rasina - avantaje

Probabil ai vazut pe internet toate acele videoclipuri interesnate in care sunt introduse in rasina diverse alte obiecte, de la cele vegetale si naturale si pana la insertiile metalice si tot felul de alte lucruri dupa care sunt incluse in piese de mobilier, de cele mai multe ori in mese pentru interior sau pentru exterior.

Mesele cu blatul din rasina decorativa umpluta cu diverse obiecte sunt foarte populare si sunt tot mai des alese de persoanele care vor o amenajare interioara foarte interesanta si unica. Indiferent ca alegi un model de masa clasic sau unul cu o forma speciala daca il decorezi cu rasina epoxidica va deveni cu siguranta unic pentru ca ceea ce se intampla in rasina este rodul imaginatiei tale.

In timp creativitatea a ajuns atat de departe incat sub rasina pot fi create inclusvi elemente 3D obtinute din pictura sau pot fi facute adevarate decoruri complexe care sa aduca foarte bine cu ceva cunoscut. De exemplu se poate simula in rasina fundul unui ocean, o alta camera, interiorul unui acvariu si alte astfel de decoruri. Poti opta si pentru elemente mai abstracte. Alegand culorile potrivite si doza recomandata de glitter poti vedea propriul univers in masa in timp ce iti bei cafeaua. In mod sigur un astfel de decor va impresiona pe toata lumea.

Noi suntem aici pentru a pune in practica ideile tale creative si te asteptam sa ne contactezi.