Tendinta mobilierului din lemn atrage tot mai multe persoane, lucru foarte de inteles atunci cand vorbim despre avantajele pe care aceasta mobila le prezinta. Aflati toate beneficiile si luati in considerare mobila de lemn masiv pe care o gasiti pe site-ul nostru.

Mobila bucatarie lemn

Durabilitatea este foarte importanta. Lemnul provine in general de la doua categorii mari de arbori: foiase si rasinoase. Lemnul care se obtine din foioase este mult mai rezistent si mai dur, iar cel din rasinoase este mai usor de prelucrat. Lemnul foarte durabil cum este salcamul, fagul, stejarul este foarte cautat. In categoria lemn moale intra lemnul de pin. Mobilierul realizat din oricare dintre aceste tipuri prezinta cu certitudine durabilitate.

Aspectul este foarte important, fiecare piesa realizata din lemn avand farmecul propriu si fiind unica. O masa de stejar este uimitoare in primul rand datorita aspectului masiv al desenului datorat structurii sale unice. Lemnul de stejar are nuante de galben deschis dar si de alb.

Mobila de lemn este foarte usor de intretinut. Tot ce trebuie sa faceti este sa o stergeti de praf utilizand o carpa moale. Tricourile vechi sunt perfecte in acest sens.

Recomandam mobila din lemn masiv pentru orice incapere din casa dar cu atat mai mult pentru bucatarie. In aceasta incapere este recomandat ca mobilierul sa fie de cea mai buna calitate si sa prezinta un nivel maxim de durabilitate. De asemenea, mobila din bucatarie trebuie sa fie si functionala, iar noi, la MDI Wood Ideas reusim sa punem in scena complet toate ideile pe care le aveti vis a vis de functionalitatea unei bucatarii si de utilitatea acesteia.

Tot ce trebuie sa faceti este sa masurati cat mai bine spatiul si sa determinati unde doriti sa fie amplasate corpurile de mobilier. Daca aveti imagini sugestive cu atat mai bine pentru ca noi vom face tot posibilul sa respectam schema dorita.