In plus, mobilierul realizat pe comanda va ofera o serie de beneficii pe care nu le-ati avea in mod normal de la mobila realizata in serie.

Mobila din lemn la comanda - Mobila se va potrivi perfect cu interiorul tau

Spatiile interioare pot avea forme si dimensiuni diferite in functie de particularitatile constructive ale casei tale. De asemenea, poti avea o anumita amplasare a ferestrelor, a usilor, a prizelor si a tevilor in incapere astfel incat ai foarte multe detalii de care va trebui sa tii cont. Atunci cand cumperi mobila de serie trebuie sa faci tot posibilul ca aceasta sa se incadreze sau sa faci unele compromisuri in materie de amenajare.

In schimb daca mobila cumparata este realizata pe comanda ea se va integra perfect in spatiul tau. De exemplu daca ai o casa inalta si vrei ca dulapurile sa atinga tavanul cu mobila de serie este complicat sa obtii acest rezultat. Realitatea va fi probabil ca dulapurile se vor apropia de tavan insa nu il vor atinge lasand acel spatiu superior pe care nu ti-l doresti.

Daca optezi in schimb pentru mobila realizata pe comanda este evident si faptul ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa spui exact dimensiunile si mobila se va potrivi perfect.

Beneficiezi de piese de mobilier unice exact asa cum le vrei

Daca apelezi la solutia ieftina reprezentata de mobilierul de serie rezultatele vor fi asa cum si le-a imaginat producatorul. Este foarte posibil ca mobila sa nu te reprezinte deloc sau sa te reprezinte prea putin. Poate ca iti doresti ca mobila sa fie un mix dintre mai multe tipuri de mobilier vazute in diverse imagini din reviste. Nu vei avea cum sa ai astfel de rezultate de la mobila de serie, insa daca alegi sa iti faci mobila pe comanda vei avea exact rezultatele dorite.

Te asteptam la MDI Wood Ideas cu cele mai interesante sugestii de mobila pentru orice camera si suntem pregatiti sa iti punem ideile in practica.