Pat lemn stejar pret - sfaturi utile

Poate astepti un membru nou in familie si cauti un pat pentur bebelusi. Toate aceste situatii sunt perfecte pentru alegerea unui pat din lemn de stejar.

Dar ce ar trebui sa stii despre dimensiunea patului? Suprafata disponibila pentru dormit este data in general de dimensiunile pe care le au saltelele si nu de dimensiunea generala a patului. Tu si partenerul vei folosi si vei dormi pe suprafata saltelei si cel mai bun pat din lume pentru tine este cel care iti permite sa dormi bine.

Un sfat util: cand vei sa stii ce suprafata disponibila are patul vizat de tine verifica dimensiunea pe care o are salteaua si daca vrei sa stii cat este de mare patul pentru a determina daca incape in camera trebuie sa verifici toate dimensiunile sale.

Dimensiunea totala a unui pat este mai mare pe latime si lungime cu cativa centimetri in functie de tablie, rama de la pat, etc.

Indiferent pentru cine este patul retine ca acesta trebuie sa fie confortabil si din materiale de calitate. Patul este una dintre cele mai solicitate piese de mobilier din casa. In pat se joaca copiii, in pat se urca animalele de companie, si in final, in pat te odihnesti si tu in fiecare noapte. Deci va trebui sa suporte multe si sa reziste cat mai bine in timp dar si sa fie foarte sigur pentru utilizare. Cu siguranta nu vrei sa descoperi ca ai ajuns pe jos in timpul somnului pentru ca s-a rupt cadrul sau partea care sustinea salteaua. Avand in vedere aceste detalii un pat din lemn masiv este perfect pentru orice familie si noi ti-l recomandam pe cel din lemn de stejar.

Daca vrei sa iti faci un pat la comanda asa cum ti-l imaginezi si la dimensiunile pe care le vei, te asteptam la MDI.