Frezare Router - Automatizarea

Primul beneficiu oferit de toate tipurile de routere CNC este automatizarea. Pregatirea operatorilor poate  fi foarte redusa si chiar inexistenta. Multe dintre masinile de tip CNC pot sa functioneze fara supraveghere pe tot parcursul procesului de productie, permitand operatorilor sa efectueze toate sarcinile in timpul acesta. Automatizarile aduc si beneficii secundare cum ar fi reducerea numarului de eroti generate de oameni, permite prezicerea timpului de productie pentru toate piesele si reduce gradul de oboseala si de stres la operatorului.

Precizia prelucrarii CNC

Al doilea mare beneficiu al tehnologiei CNC este precizia si acuratetea realizarii produselor finalte. Routerele CNC din prezent sunt dotate cu o rata tipica de precizie in intervalul de la 0.05 si pana la 0.10 mm si au o buna repetabilitate, mult mai buna decat cea de 0.02 mm. Acest lucru inseamna ca pe masura ce programul este verificat pot fi introduse foarte usor mai multe piese identice pentru aceeasi precizie.

Limitari

Masinile sunt proiectate sa faca un set de functii si nu au aceeasi mobilitate ca si oamenii. Unele modele sunt mai evaluate si au devenit multitasking fiind mult mai flexibile. Chiar daca exista inca unele limitari, producatorii le imbunatatesc si utilizeaza metode mult mai creative pentru a depasi limitele.

Aptitudini incorporate

Atata timp cat masina este controlata computerizat nivelul de instruire necesar al operatorilor este mai redus comparativ cu nivelurile necesare pentru o masina de prelucrare conventionala.

In prezent, utilizamd un router CNC pentru a produce cele mai interesante piese de mobilier disponibile pe piata. Interesul general este acela de a crea piesele de mobila dorite de client in cel mai scurt timp si cu mare acuratete astfel incat sa puteti amenaja interioarele vazute in reviste. Indiferent daca este vorba despre rotunjirea colturilor sau despre alte aspecte similare tot ce trebuie sa faceti este sa gasiti modelele care sa va inspire si sa aduceti imaginile la noi. Vom incerca sa va sugeram cea mai buna combinatie astfel incat rezultatele sa fie de fiecare data estetice.

Recomandarea noastra este ca atunci cand stiti ca nu aveti inspiratie sa gasiti modele de mobilier in reviste sau in magazine online care propun imagini de amenajare si sa determinati care este decorul care va place cel mai mult. Noi vom reusi cu siguranta sa reproducem aceste piese pentru dumneavoastra.